L’Entitat Cultural “Ínsula Barataria” de Castella- La Manxa de Burjassot presenta a Mª Ángeles Fernández com la seua nova Dulcinea

25 febrer 2020|Burjassot

Des de 29/02/2020 fins a 29/02/2020

dulcinea

El proper dissabte, serà un dia festiu i molt especial per a l’Entitat Cultural “Ínsula Barataria” de Castella- La Manxa de Burjassot ja que l’entitat celebrarà la presentació de la seua Dulcinea per al període 2020/2021.

L’acte tindrà lloc el dissabte 29 de febrer a les 17.30 hores, en la Sala d’actes de la Casa de Cultura on Mª Ángeles Fernández serà presentada a tot el municipi com la nova Dulcinea de l’entitat.

La vesprada començarà a les 17.00 hores amb la concentració dels socis i sòcies en la seu de l’entitat per a dirigir-se, tots junts, a la Casa de Cultura. Una vegada allí, a les 17.30 hores, la presentadora, Amparo Palanca, serà l’encarregada de donar la benvinguda a tots els presents i donar pas també al mantenidor de l’acte, Antonio Carrión. Després de les seues paraules, es llegirà l’acta de nomenament de la Dulcinea per part del secretari i el jurament d’aquesta.

A partir de les 18.00 hores començarà l’actuació del Club de Poesia Galerna de l’ínsula Barataria i del Cor- Rondalla de Castella-la Manxa, dirigit per Mario Muriana i Edgar Carrión.

Una vegada finalitzades aquestes actuacions, sobre les 19.00 hores, hi haurà xocolate amb xurros per a tots els presents i la vesprada finalitzarà amb música per a ballar o cantar, tal com han assenyalat des de l’entitat burjassotera, amb l’objectiu de passar una estona agradable entre tots els presents, socis i convidats.