L’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” entrega el premi del seu XLI Concurs Nacional de Pintura, I Biennal

18 octubre 2021|Burjassot

Premis El Piló

La seu de l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” ha sigut l’escenari per al lliurament del premi “El*Piló” del XLI Concurs Nacional de Pintura, I Biennal, de l’entitat. Un format nou d’aquests premis tan famosos que ha sigut molt ben rebut pels amants de l’art.

El president de l’entitat, Josep Barat, acompanyat d’Estefanía Ballesteros, regidora responsable de l’Àrea de Joventut, Educació i Cultura i Javier Naharros, regidor de Cultura i Joventut, van ser els encarregats d’atorgar el Premi “El Piló” a Alberto Biesok, dotat amb 1.800€, per la seua creació “Sublime, gran tronco”.

Així mateix, el jurat ha atorgat aquest any tres esments d’honor que han sigut per a Mª de la Mar Moya i Toledo, per la seua obra “Soñando un mundo”; Guillermo Ferri Soler, per “Portrait-2, pensa en verd” i Carles Salvador Almenara, per “Neurona”.

L’exposició de l’obra guanyadora i dels esments, juntament amb les obres seleccionades en l’edició d’enguany es podrà visitar, fins al 30 d’octubre, en horari de vesprada, de 16.00 a 19.00 hores en la seu de “El Piló”, en la c/ Doctor Moliner, 10.