La Escola d’Adults segueix amb la matrícula per a nou alumnat, fins al 16 de setembre

17 juny 2022|Burjassot

Escuela de Adultos

L’Escola Municipal de Formació per a Persones Adultes (EPA) de Burjassot tindrà dos períodes de matrícula, tal com assenyala l’Ordre de la Conselleria d’Educació, en matèria de formació per a adults.

Així, l’alumnat que durant el passat curs 2021/2022 va realitzar la seua formació en l’EPA podrà fer la matrícula del 17 al 30 de juny, de manera telemàtica, en aquest ENLLAÇ, o bé presencialment, amb cita prèvia telefonant al 96 363 81 11, en la pròpia Escola d’Adults, situada en el carrer Josep Carsí, 10. En el cas de formalitzar la matrícula de l’1 al 12 de juliol, únicament es podrà fer de manera telemàtica. En el moment de realitzar la matrícula, es podrà consultar els horaris i els cursos en els quals es pot inscriure.

Per a l’alumnat que es matricula per primera vegada a l’Escola en el curs 2022/2023, el període d’inscripció serà de l’1 al 16 de setembre i es realitzarà també de manera telemàtica, en el mateix enllaç assenyalat anteriorment, o presencial, també amb de Cita Prèvia, trucant al telèfon de l’Escola.

L’oferta formativa de l’Escola d’Adults inclou cursos d’alfabetització, neolectors, bàsica i Graduat en Educació Secundària (GES I i II). Així mateix, també hi ha grups formatius per a la preparació de proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior i per a la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys, castellà per a estrangers i valencià, en els nivells A1, B1 i C1. Les classes s’imparteixen tant en horari de demà com de vesprada.

Consulta el BAN MUNICIPAL amb tota la informació.