L’escriptora burjassotera, Adela Ruiz Sancho, presenta “Las palabras del silencio gritarán un día de sol”

27 gener 2023|Burjassot

Des de 01/02/2023 fins a 01/02/2023

Senzilla, amb una mirada directa i humil, contenta pel seu nou llibre i agraïda pequè la seua obra literària li ompli plenament. Ella és Adela Ruiz Sancho, veïna de Burjassot que, fa a penes unes setmanes, feia lliurament de la seua última novel·la a l’alcalde de Burjassot, Rafa García i al Regidor de Cultura i Joventut, Javier Naharros. Novel·la que ara presentarà a tota la ciutadania de Burjassot a la Casa de Cultura.

La presentació de Las palabras del silencio gritarán un día de sol, una obra de ficció amb grans dosi d’intriga que deixarà al lector con “ganes de més”, tal com ella mateixa ha assenyalat, serà el pròxim dia 1 de febrer, a les 19.30 hores. La novel·la està publicada per Círculo Rojo- Grup Editorial.

Adela porta escrivint pràcticament tota la vida, però Las palabras del silencio gritarán un día de sol es la seua primera obra d’intriga i a escrita en castellà. “Per a escriure aquesta novel·la, m’he inspirat en les actituds i en les reacciones interpersonals en qualsevol grup, ja siga laboral, cultural o personal”, explica Adela.

No faltarà a la presentació l’alcalde de Burjassot i Vicepresident Segon de la Diputació de València, Rafa García; presentació que estarà amenitzada por Sara Sancho Ruiz, amb la flauta travessera i que es, a més, l’autora de la fotografia de la portada del llibre.

Las palabras del silencio gritarán un día de sol conten la història de Alisa Rodrigo qui, des de ben xicoteta, pressent esdeveniments pròxims a la seua vida. Arribarà a l’edat adulta i, per circumstàncies diverses, es veurà embolicada en una trama en la qual la investigació policial se centrarà en el seu cercle més pròxim. Un final sorprenent captivarà tant als propis protagonistes de la novel·la com al lectors atrapats en Las palabras del silencio gritarán un día de sol.

Adela ha publicat, en la seua llengua materna, valencià, diverses novel·les juvenils i un llibre de contes. Las palabras del silencio gritarán un día de sol és la seua primera novel·la en castellà.