L’Escola d’Adults obrirà el termini de matrícula el 4 de setembre

5 juliol 2019|Burjassot

Des de 04/09/2019 fins a 16/09/2019

Escuela de Adultos

L’Escola d’Adults de Burjassot, coordinada des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per la Regidora Manuela Carrero, obrirà, el dimecres 4 de setembre, el període de matrícules per als programes formatius del curs 2019/2020. Les persones interessades podran inscriure’s, fins a dilluns 16 de setembre, al carrer Josep Carsí núm. 10, de 10h a 13h.

Per a poder accedir a qualsevol dels programes de formació de l’Escola d’Adults són requisits indispensables estar empadronat a Burjassot i tindre 18 anys complits l’any 2019. A més, per a realitzar la inscripció, s’haurà d’aportar una fotocòpia del DNI i una fotografia grandària carnet.

L’Escola d’Adults ofereix, dins dels seus programes formatius, cursos per a l’alumnat en contracte de formació i, com cada any, programes d’alfabetització, neolectors i educació base, així com el cicle per a obtindre el Graduat en Educació Secundària, que consta de dos nivells.

A més, s’ofereixen programes formatius de castellà per a immigrants, en el nivell elemental, cursos de valencià per a preparar les proves de la Junta Qualificadora, en aquest cas per als nivells elemental i mitjà, preparació per a l’accés Universitari de majors de 25 i 45 anys, la preparació per a l’accés a Cicles Formatius de Grau Superior i, també, un curs de repàs de Valencià, nivells elemental i mitjà, que s’impartirà a l’octubre i novembre.

Una vegada vençut el termini de matrícula, que serà com s’ha assenyalat, del 4 al 16 de setembre, l’horari d’atenció de l’Escola d’Adults, serà els divendres, de 10h a 13h. Per a conéixer la resolució i resoldre dubtes, els interessats es podran dirigir també al telèfon de l’Escola, al 96 363 81 11.