L’Escola d’Adults de Burjassot anuncia el seu període de matrícula per al pròxim curs

19 juny 2017|Burjassot

EPA- Fin de curso 2016 excursión Calpe

L’Escola Permanent d’Adults (EPA) de Burjassot acaba de finalitzar el curs acadèmic i, per a celebrar-ho, bona part dels seus alumnes van gaudir el passat 8 de juny d’una excursió a Calp, on van visitar el seu pintoresc casc antic, Les Salines i el port.

D’altra banda, la EPA ja ha anunciat que el període de matrícula per al curs 2017-2018 ha quedat establit entre el 6 i el 15 de setembre, tots dos dies inclusivament. Les matrícules hauran de realitzar-se en la pròpia Escola, situada en la C/ José Carsí, 10. El telèfon de contacte per a més informació és el 96 363 81 11.

La formació que ofereix la EPA inclou Alfabetització, Neolectors, Educació Base, Graduat 1 i Graduat 2, preparació per a les proves d’accés a la Universitat i Cicles Formatius de Grau Superior, Valencià (nivell elemental i mitjà), així com Espanyol per a immigrants (nivell Elemental).

Durant el curs que acaba de finalitzar, en l’Escola d’Adults, hi ha hagut matriculats alumnes procedents de fins a 27 nacionalitats diferents, procedents d’Algèria, Armènia, Argentina, Bolívia, Brasil, Bulgària, Xile, Colòmbia, Cuba, Equador, Espanya, Guinea Equatorial, França, Guinea, Hondures, Índia, Itàlia, el Marroc, Nicaragua, Pakistan, Paraguai, Perú, Polònia, Romania, Ucraïna, Rússia i EUA.