L’Escola de Famílies de la UPCCA es pren un café virtual amb les famílies dels joves de l’ESO

18 febrer 2021|Burjassot

Des de 18/02/2021 fins a 18/02/2021

UPCCA- Charla on line 18-02-2021

Hui dijous, 18 de febrer, a les 18:30h, les famílies de Burjassot amb adolescents i joves a casa, estan convidats a un café virtual. Ho convoca la UPCCA de Burjassot, la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de l’Ajuntament de Burjassot que, periòdicament, programa xarrades i trobades amb els familiars dels joves dels centres educatius del municipi, amb l’objectiu d’abordar diferents temes d’interés. Unes xarrades que, des de fa mesos i a causa de la pandèmia, es realitzen telemàticament.

Aquesta vesprada, i a causa de la recent celebració del Dia de Sant Valentí i totes les seues connotacions, la sessió se centrarà en el tema del despertar a les relacions amoroses i sexuals dels més joves, un assumpte que a vegades es converteix en complex a l’hora de ser tractat o abordat en família. D’això i de molts altres aspectes relacionats amb la idea actual de l’amor i les relacions sentimentals en la joventut més primerenca podran conversar i resoldre dubtes, les famílies interessades que es connecten al café virtual de la UPCCA, a través d’aquest ENLLAÇ.

L’Escola de Pares i Mares “El café de hui el pague jo” és una iniciativa de l’Ajuntament de Burjassot, a través de les regidories de Benestar Social i Educació, i materialitzat des de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), en col·laboració amb les AMPAS dels centres escolars del municipi i de la Conselleria de Sanitat.