L’Escola de Famílies de la UPCCA es pren un café virtual, aquesta setmana, amb els pares del CEIP Sant Joan de Ribera

3 desembre 2020|Burjassot

Des de 03/12/2020 fins a 03/12/2020

Sesion 3 diciembre El café de hui el pague jo Medianos CASTELLANO

Donades les particularitats d’aquest atípic curs escolar, esdevingudes per l’emergència sanitària, algunes de les activitats extraescolars que es venien desenvolupant en la realitat educativa de Burjassot han hagut de reformular-se. És el cas, per exemple, de l’Escola de Pares i Mares “El café de hui el pague jo”, posada en marxa per l’Ajuntament de Burjassot, des de les regidories de Benestar Social i Educació, a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), en col·laboració amb les AMPAS dels centres escolars del municipi.

“El café de hui el pague jo” és una campanya que, des de fa diversos cursos, es materialitza en xarrades d’orientació dirigides a les famílies amb fills, especialment a pares, mares i/o tutors, en diferents trams educatius, des de primer de primària fins als cursos de l’ESO. Ara, amb l’objectiu de no promoure reunions en llocs tancats, les xarrades d’enguany s’estan realitzant, en format virtual, i dirigides a pares i mares amb fills en el mateix tram d’edat.

La pròxima cita del “El café de hui el pague jo” serà amb els pares i mares del CEIP Sant Joan de Ribera el dijous 3 de desembre, a les 18h. La sessió estarà dirigida a les famílies de quart, cinqué i sisé de primària i el tema a tractar serà les normes i els límits. Es pot seguir la sessió, telemàticament, a través de l’ENLLAÇ situat en la pàgina de Facebook de la UPCCA.

L’objectiu d’aquesta Escola de Pares i Mares és guiar i assessorar les famílies en diversos aspectes que té a veure amb l’educació i creixement dels xiquets i joves en relació a temes tan diversos com la conducta i les seues possibles alteracions, l’impacte de les noves tecnologies, les addiccions, les noves formes d’oci, la nutrició, entre altres.