L’Escola de l’Agrupació Musical Los Silos obri termini de matrícula

19 maig 2022|Burjassot

Matrícula Escuela AM LOS SILOS junio 2022

A partir del pròxim dimecres 1 de juny, l’Escola de Música de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot obrirà el termini per a la matrícula de cara al pròxim curs. Així ho ha anunciat l’entitat musical en les seues xarxes socials afegint que els tràmits de matrícula podran efectuar-se durant tot el mes, fins al dijous dia 30. Les classes començaran el pròxim 19 de setembre.

Es podrà realitzar matrícula en els diferents cursos de música des dels 0 anys, així com en els grups per a persones adultes. Tota la informació pertinent relativa al procés de matrícula, amb dates, horaris de les classes, disciplines així com el formulari d’inscripció està disponible en la web de la A.M Los Silos.

L’Escola de Música de l’A.M Los Silos, té com a objectiu principal fomentar des de la infància, i al llarg de la vida, el coneixement, la pràctica i l’apreciació de la música. Es tracta d’un centre educatiu d’ensenyament no reglat reconegut per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a la formació musical pràctica de tots els ciutadans i ciutadanes.