L’Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot dona el tret d’eixida a les Falles del 2020

24 febrer 2020|Burjassot

Exaltación

En un Centre Cultural Tívoli en el qual no cabia ni una agulla, el passat dissabte va tindre lloc la solemne Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot. Un emotiu acte en el qual les màximes representants de la festa fallera en el municipi, es van presentar a la societat burjassotera.

La vesprada començava amb la recepció de les falleres, acompanyades dels seus presidents i presidenta, per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia. Després d’aquesta especial benvinguda en el Tívoli, acompanyada del llançament d’una traca per cadascuna de les tretze comissions falleres i de la música de l’Agrupació Musical Los Silos, va donar començament l’espectacle preparat pels fallers i falleres de l’Agrupació.

Una vegada finalitzat, i després d’un breu descans, va tindre lloc la imposició de les recompenses falleres i de les Insígnies de Plata de la Ciutat de Burjassot, que enguany han recaigut en el faller Pepe Beltrán, per la seua dilatada experiència fallera, i en la Junta Local contra el Càncer de Burjassot, entitat molt lligada al món de les Falles de manera solidària.

Per a tancar aquest emotiu acte, que marca l’inici de la festa fallera a Burjassot, va tindre lloc el sopar de gala, també en el Tívoli; sopar que les Falleres van compartir amb els seus familiars i amics.