L’exempció del pagament del lloguer d’habitatge s’aplicarà en tot el parc públic de la Generalitat

25 març 2020|Burjassot

vivienda social

L’Ajuntament de Burjassot es fa ressò de les noves mesures adoptades per la Conselleria d’Habitatge, en matèria d’habitatge social, davant la crisi del coronavirus i la prolongació en el temps de l’estat d’alarma. L’EVha (Entitat Valenciana d’habitatge i sòl) ha anunciat l’exempció del pagament del lloguer a tot el parc públic d’habitatges socials de la Generalitat durant un termini de tres mesos, sense necessitat a més d’emplenar un formulari, és a dir, habitatge de propietat de la Generalitat i gestionades per l’EVha.

Des de l’EVha, també s’ha assenyalat que la bonificació extraordinària de tres mesos serà prorrogable durant temps que dure la crisi. Actualment, la Generalitat disposa de 14.000 habitatges en la Comunitat Valenciana, dels quals 13.000 estan en règim de lloguer social i s’estima que en elles habiten unes 50.000 persones. Burjassot compta amb habitatges en aqueixes condicions.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha aplaudit aquesta mesura adoptada pel govern autonòmic, assenyalant que “se suma als esforços que des de les administracions públiques i des de les nostres competències hem de fer sempre, però en aquests durs moments encara més, per a garantir les ajudes socials destinades als col·lectius més vulnerables i necessitats, i facilitar la preservació d’un habitatge digne, enmig d’aquesta crisi, és fonamental”.