La rondalla de la Cigala i la Formiga i la papiroflèxia protagonitzen una nova vesprada d’animació lectora a Burjassot

12 abril 2017|Burjassot

Des de 24/04/2017 fins a 24/04/2017

la cigarra y la hormiga

Els usuaris de la Biblioteca infantil porten tot el mes d’abril coneixent, d’una manera divertida i dinàmica, als autors més destacats dins del món literari infantil. En aquesta ocasió, des de l’equip de Biblioteques Municipals, es presentarà la figura de Félix María Samaniego, escriptor espanyol que va utilitzar les rondalles i els contes curts protagonitzats per animals per a transmetre ensenyaments morals de manera senzilla.

Per a l’animació, que tindrà lloc el dilluns 24 d’abril a les 18 hores en la Biblioteca Infantil i serà en valencià, s’ha escollit una de les seues obres més conegudes, la “rondalla de la Cigala i la formiga”. Una vegada presentada la figura i l’obra de l’autor, la tècnic encarregada de l’activitat repartirà vinyetes del citat conte que hauran de llegir els participants per a, posteriorment, trobar l’ordre correcte de les citades vinyetes.

Ja en la part artística de l’activitat, i després d’ordenar el conte, s’utilitzarà la tècnica de la papiroflèxia a partir de la qual podran crear una cigala. En el cas dels més xiquets, podran acolorir fitxes i dibuixos relacionades amb la rondalla.