La Falla Domingo Orozco dedica la seua XX Setmana Cultural a la música

24 novembre 2017|Burjassot

Des de 27/11/2017 fins a 03/12/2017

CarteL Semana Cultural Domingo Orozco 27-11-2017

Els components de la Falla Domingo Orozco Bailén de Burjassot ja ho tenen tot preparat perquè dilluns que ve 27 de novembre, a les 20:30 hores, arranque la seua XX Setmana Cultural que, enguany, tindrà la música com a protagonista del seu programa d’activitats. Setmana cultural que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Falles.

El mateix dilluns, a la citada hora i en el Casal de la Falla serà la inauguració de l’exposició “La música a Burjassot”, que compta amb la col·laboració de Miguel Caro García i de l’Agrupació Musical Los Silos. En l’acte també van a participar Hike Kühnert, Isabel Cervera i Toni Ananda.

El dimarts 28 de novembre a les 19:30 hores serà la xerrada col·loqui sobre “Les bandes de música a Burjassot en el segle XIX” que tindrà com a ponent a Miguel Caro García, músic i apassionat de la història musical de Burjassot. A les 21:30 hores serà el sopar de cabasset i a les 22 hores el campionat de dòmino.

Un dia més tard, el dimecres 29 de novembre, a les 19:30 hores, la xerrada estarà a càrrec de la presidenta l’Agrupació Musical Los Silos, Rosa Blasco, que intervindrà per a explicar “la Història de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot”. Després de la mateixa, sopar de cabasset i el campionat de parxís.

El dijous 30 de novembre l’activitat se centrarà en una taula redona en la qual es parlarà, com no podia ser d’una altra manera, de la música. En la mateixa participaran experts en diferents àmbits musicals i amics de la comissió que aportaran els seus coneixements sobre la música. Els ponents seran Raúl Mejía, Rosa Blasco, Pepe Barat, Mari Robles, Paco Piñeiro, Miguel Cano, Adrià Sánchez, Víctor M. Boronat, Juanjo Coll, Diego Esteban i Juanjo Garrido. Una vegada finalitzada la taula redona, sopar de cabasset i campionat de Truc.

En la recta final de la XX Setmana Cultural, el divendres 1 de desembre es clausurarà l’exposició a les 19 hores per a, mitja hora més tard, celebrar els quarts de final i la semifinal dels campionats de dòmino, parxís i truc. A les 22 hores serà el sopar de “cassola” i a les 23:30 hores començarà la nit de música.

El dissabte 2 de desembre la jornada començarà amb la visita a la seu de l’Agrupació Musical Los Silos, en el Passeig de Concepción Arenal, a les 11 hores. Ja a la vesprada, a les 17:30 hores serà el berenar i el taller per als infantils de l’Escola Coral del Cor Ciutat de Burjassot. A les 19:30 hores serà el concurs gastronòmic i a les 21:30 hores el sopar. Per a tancar la nit, es farà el lliurament dels premis del concurs gastronòmic i hi haurà discomòbil.

Per a tancar la setmana, el diumenge 3 de desembre a les 10:30 hores serà la final dels campionats de jocs de taula per a, a les 11 hores i amb la col·laboració de l’equip de jocs tradicional “d’El Piló”, celebrar el campionat de birles. A les 12:30 hores es podrà gaudir d’un concert de la pre-orquestra de l’Agrupació Musical Los Silos, dirigida per Gloria Aleza i, a les 14 hores serà el dinar, amb arròs amb fesols i naps i a les 16 hores el lliurament de premis dels campionats de jocs.