La Falla Domingo Orozco inaugura la seua XXI Setmana Cultural

19 setembre 2018|Burjassot

Falla Domingo Orozco

La comissió de la falla Domingo Orozco- Bailèn de Burjassot ha donat per inaugurada la XXI edició de la seua Setmana Cultural. Va ser en un acte celebrat en el casal, en la vesprada del passat dilluns 17 de setembre. Així, els fallers i falleres de Domingo Orozco tenen per davant set dies en els quals s’ha organitzat una variada programació entorn del tema d’enguany de la Setmana Cultural: els monuments i els artistes fallers de Burjassot.

Durant l’acte d’inauguració, al que va assistir l’alcalde Rafa García, la regidora Estefanía Ballesteros i altres regidors de l’Equip de Govern, es va retre homenatge a Manuel Ferrer Gadea, veterà artista faller molt vinculat a la comissió burjassotera. Amb la presència dels màxims representants de la falla i la companyia d’altres comissions, tant de Burjassot com del sector, va quedar inaugurada l’exposició “Monuments i artistes fallers” amb la col·laboració especial de Nacho Burgos Montaner qui ha cedit a l’exposició una maqueta del monument faller que es va realitzar amb motiu de la proclamació de les falles com a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

Campionats de jocs tradicionals i de taula, xarrades i conferències, gastronomia i eixides culturals relacionades amb el món de l’art faller són algunes de les cites culturals i lúdiques que la família de Domingo Orozco té per davant, fins diumenge que ve 23 de setembre.