La Falla Isaac Peral organitza una jornada festiva per a donar la benvinguda a l’estiu

29 maig 2019|Burjassot

Des de 08/06/2019 fins a 08/06/2019

Fiesta Verano Isaac Peral
Fiesta Verano Isaac Peral

Dissabte que ve 8 de juny la Falla Isaac Peral- Misser Domingo Mascó donarà la benvinguda a l’estiu amb una dia de festa en el qual els fallers del municipi podran gaudir de diferents activitats que començaran a les 10 del matí.

A partir d’aqueix moment començaran els “Cantajuegos” per a, a les 11 hores, donar començament al Concurs Infantil de Paelles, obert a totes les comissions infantils. A les 11.15 hores, serà el repartiment dels ingredients i, a les 12 hores començarà el concurs per a, a les 14 hores, donar pas a la valoració del jurat, que decidirà quina és la millor paella, i entregarà els trofeus.

Amb riques tapes i begudes fresquetes, des de les 11 del matí, la Falla tindrà també preparada la seua barra i, a les 14.30 hores, donarà l’oportunitat de menjar un ric plat de paella amb beguda, per tan sols 3,5€, a tots els presents.

Ja a la vesprada, a partir de les 18 hores, començarà el “tardeo” amb música de DJ Rafa Maera i a les 21.30 hores la torrà popular que es podrà degustar també per 3,5€ amb beguda. A continuació, sobre les 23 hores, començarà la discomòbil que tindrà a DJ Miguel Jorques com a ànima de la festa.

Una jornada diferent per a la Comissió que donarà així la benvinguda a l’estiu d’una manera festiva.