La Falla Mestre Lope-Josep Carsí celebra l’arribada de l’estiu amb una macrofesta

26 juny 2019|Burjassot

Des de 29/06/2019 fins a 29/06/2019

Falla Maestro Lope Fiesta Verano

A penes uns dies després de l’inici oficial de l’estiu 2019, la comissió de la Falla Mestre Lope-Josep Carsí vol celebrar precisament això, que l’estiu ja està ací. Ho farà amb una gran festa, dissabte que ve 29 de juny, que s’estendrà des de migdia fins a la matinada.

La jornada festiva començarà a l’hora de dinar, amb una “macarronà” com a plat principal (3 euros per a fallers i 4 euros per a no fallers). Més tard, a les 17h, hi haurà un berenar infantil per als més xicotets de la comissió i, a les 17:30h, començarà una xarrada a càrrec de l’associació “Rescate & Dog”. Es tracta d’una entitat dedicada al rescat animal a València, buscant llars per a animals abandonats. Els voluntaris de l’associació oferiran als presents una xarrada explicativa i una sèrie de tallers per a xiquets.

La festa continuarà a les 19h, amb l’inici del temps per al “tardeo” i la discomòbil, mentre que a les 21h hi haurà sopar de cabasset per a tots. La discomòbil es reprendrà a partir de les 23h, aproximadament.

Les persones que vulguen gaudir d’aquesta festa de benvinguda a l’estiu poden apuntar-se, fins al 22 de juny, en la secretaria de la Falla o bé en la seua pàgina de Facebook.