La Falla Mestre Lope-Josep Carsí celebra la seua Setmana Cultural

18 octubre 2017|Burjassot

Jornadas Culturales Falla Maestro Lope

Aquest cap de setmana va a ser d’intensa activitat per als components de la Comissió de la Falla Mestre Lope- Josep Carsí de Burjassot. L’entitat fallera ha programat, del divendres 20 al diumenge 22 d’octubre l’inici de la seua Setmana Cultural, la qual els portarà a conèixer a conèixer la ciutat de Morella.

El divendres 20 a les 21:30 hores serà la inauguració, en el Casal de la Falla i, després, tots els fallers podran gaudir d’un sopar de cabasset. El dissabte 21, el matí estarà dedicat als xiquets ja que, a partir de les 11 hores, els infantils tindran esmorzar amb jocs i activitats. Des de la comissió assenyalen que és necessari apuntar-se en secretaria per a saber la quantitat de xiquets que participaran en el matí festiu. Al mig dia hi haurà paella per a tots, a un preu de 3euros el plat. Per a degustar-la també és necessari apuntar-se en secretaria.

I el diumenge 22 d’octubre serà cultural ja que es visitarà la localitat de Morella. S’esmorzarà allí a l’arribada i després de realitzar una visita turística a la ciutat, els participants en l’activitat dinaran en un restaurant típic de la zona. També és necessari apuntar-se en secretaria per a poder realitzar la visita.