La Falla Mariano Benlliure- Acequia de Tormos presenta el seu projecte solidari amb AVAPACE

15 juny 2018|Burjassot

AVAPACE

La Falla Mariano Benlliure- Acequia de Tormos de Burjassot posarà en aquest exercici, 2018/19, el seu granet d’arena per a donar visibilitat a les persones amb paràlisi cerebral. Un granet d’arena que es materialitzarà en un gran projecte solidari que desenvoluparan juntament amb l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) i que culminarà al març de 2019 amb la plantà del monument gran de la Comissió que estarà dedicat íntegrament a AVAPACE.

La presentació del projecte tindrà lloc dijous que ve, 21 de juny, a les a les 20 hores en el casal de la Falla, situat en el carrer Mariano Benlliure, 7 baix. Durant aquesta presentació s’explicarà en què consisteix el projecte, quines accions més importants es duran a terme i el culmen del mateix que, com s’ha assenyalat, serà el monument gran de la comissió, elaborat per l’artista faller Raúl Martínez Ruiz, de Studio Chuky.

Tota la informació sobre les accions que duu a terme la Falla poden consultar-se en el Facebook Falla Mariano Benlliure L’Empalme i en el Twitter @falla_empalme. Així mateix, aquelles persones que així ho desitgen poden posar-se en contacte amb la comissió a través del correu electrònic fallaempalme@gmail.com.