La Falla Mariano Benlliure- Séquia de Tormos organitza un concurs solidari de paelles en benefici de “Mamàs en acció”

8 febrer 2022|Burjassot

Concurso paellas Falla Mariano Benlliure 13-02-2022

Les Falles estan molt a prop i les diferents comissions falleres de Burjassot estan duent a terme diferents activitats perquè els fallers i les falleres comencen a sentir l’ambient faller.

Una d’aquestes comissions és la Falla Mariano Benlliure- Séquia de Tormos que ha organitzat un concurs Solidari de paelles en benefici de l’entitat solidària “Mamás en acción”. El concurs tindrá lloc el diumenge 13 de febrer, a partir de les 11.30  hores, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.

El concurs tindrà lloc al carrer València i comptarà amb la participació dels fallers de la comissió que s’apuntaran a fi de recaptar fons per a aquesta entitat. La celebració del concurs complirà amb les mesures sanitàries establides. Es comptarà també amb la presència de la Fallera Major Infantil de València i de la seua Cort d’Honor.

“Mamás en acción”, és una comunitat de persones que acompanyen i donen afecte als xiquets hospitalitzats que no tenen pares o no poden viure amb ells. Actualment, aquesta comunitat està present a València i Madrid i el seu objectiu és arribar als més de 49.000 xiquets a Espanya que són tutelats per les administracions i requereixen del suport, impuls i afecte que tot xiquet necessita. No fa falta ser mare ni pare per a ser voluntari de Mmás en acción.