La Falla Mariano Benlliure celebra el Mig Any amb el seu V Concurs de Paelles

5 setembre 2017|Burjassot

Des de 09/09/2017 fins a 09/09/2017

V Concurso Paellas Falla Mariano Benlliure 9-09-2017

La Falla Mariano Benlliure-Sèquia de Tormos de Burjassot vol celebrar que es troba en la meitat de l’exercici faller i que solament falten sis mesos per a les pròximes Falles 2018. Així, la comissió burjassotera celebrarà el seu particular “Mig Any”, dissabte que ve 9 de setembre, amb el V Concurs de Paelles de l’entitat fallera.

En el concurs poden participar totes les persones que ho desitgen, siguen falleres o no. La inscripció per a poder participar en el concurs romandrà oberta fins al dijous 7 de setembre i les persones interessades poden inscriure’s en el casal de la comissió (c/ Mariano Benlliure, 7, baix), de 19 a 20:30 h.

El dissabte, a partir de les 19 h, la festa arrancarà amb el repartiment de l’arranjament per al cuinat de les paelles, que tindrà lloc en el carrer València, a partir de les 20 h. Una vegada cuinades, el sopar començarà sobre les 22:30 h. Després del tast per part del jurat i abans de l’inici de la discomòbil es farà públic el nom dels guanyadors d’aquest V Concurs de Paelles, amb primer, segon i tercer premi.