La Falla Mendizàbal organitza la VI concentració de clàssics Alpine-Renault

14 octubre 2019|Burjassot

Des de 20/10/2019 fins a 20/10/2019

Concentración ALPINE Mendizábal 20-10-2019

La Falla Mendizábal ja té data per a celebrar la sisena concentració de cotxes clàssics de la mítica casa Alpine-Renault. Serà diumenge que ve 20 d’octubre, quan el carrer que acull a aquesta comissió fallera de Burjassot comence a omplir-se del colorit que aporten els clàssics d’Alpine.

El programa d’actes de la jornada començarà a les 9h, amb la inscripció dels vehicles que acudisquen a la concentració. Després del tradicional esmorzar en el casal de la Falla, a partir de les 13h, tindrà lloc el vistós recorregut de tots els vehicles participants per diversos carrers del municipi. Un recorregut que finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament. Sobre les 14h, la jornada continuarà amb un dinar de confraternitat a base de paella, també en el casal de la falla, mentre que a les 17h, el dia finalitzarà amb el lliurament de records als participants. Als participants amb vehicle se’ls entregarà un adhesiu commemoratiu de la jornada, el cartell de la concentració i una blenda metàl·lica de record.

Les inscripcions dels vehicles participants poden fer-se en el telèfon 667837799 o en el correu electrònic a110alpine@hotmail.com. Les persones que desitgen quedar-se a menjar, encara que no participen amb vehicle, podran fer-ho per quatre euros per 4 euros per persona, els quals inclouen la paella i la beguda, prèvia reserva en el propi casal o en el correu electrònic fallamendizabal@gmail.com.