La Falla Mendizábal celebra la V Concentració de Clàssics Alpine-Renault i el Birra Festival

4 octubre 2018|Burjassot

Des de 13/10/2018 fins a 13/10/2018

Concentración Alpine Mendizábal

És una activitat marcada en el calendari i, cada any, reuneix major nombre de vehicles en els voltants del casal de la Falla Mendizábal. La comissió burjassotera aposta un any més per celebrar la seua concentració de Clàssics Alpine-Renault comptant amb la col·laboració del Club Alpine València. La concentració tindrà lloc dissabte que ve 13 d’octubre en un dia amb molta activitat per a la Falla que també celebrarà el seu Birra Festival. 

El matí començarà a les 10 hores amb l’esmorzar, a preus populars, i l’inici de la concentració dels cotxes en el propi carrer Mendizábal, al costat del casal de la Falla. La inscripció dels cotxes pot realitzar-se en el mail 110alpine@hotmail.com o ben telefonant al 667 837 799.

Una vegada tots els cotxes inscrits, sobre les 13 hores, donarà començament el passeig pels carrers de Burjassot perquè tot el municipi puga contemplar la bellesa dels citats vehicles. El passeig finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament, lloc al que també es podran acostar els veïns i les veïnes a contemplar aquestes vertaderes joies de l’automoció.

A les 14 hores està previst el dinar, paella i beguda, amb un preu de 4€. Des de la Falla recorden que és necessari reservar el dinar enviant un correu electrònic a fallamendizabal@gmail.com o telefonant al 610 790 776 abans del dijous 11 d’octubre. Després del dinar, sobre les 17 hores, es realitzarà el lliurament d’obsequis.

Però ací no acaba l’activitat del dia ja que, a partir de les 19 hores donarà començament el Birra Festival amb música remember a càrrec de Maera DJ i amb discomóvil, ja en horari de nit. Hi haurà també “Quinto i Tapa” i sopar a preus populars.

Des de la Comissió animen a tot el municipi a passar-se pel Casal i gaudir d’aquestes dues activitats obertes al públic.