La Falla Nàquera-Lauri Volpi celebra la seua festa solidària “Apoyo a Iker”

16 novembre 2015|Burjassot

Iker és un xiquet que el 21 de novembre complirà dos anys. Un dia de festa en el qual la Falla Nàquera-Lauri Volpi vol ser solidària amb ell, ja que el xiquet pateix una malaltia rara denominada Síndrome de Rothmund Thomson i necessita viatjar a Houston, acompanyat per la seua família, on estan estudiant la seua malaltia, perquè hui encara no es coneix cura.

Dins de la seua campanya anual solidària “Ara més que mai-AMQM”, la comissió burjassotera ha organitzat per al pròxim 21 de novembre, dia de l’aniversari d’Iker, la seua festa solidària “Apoyo a Iker”, en la qual tota la recaptació serà en benefici del menut.

La vesprada començarà a les 18.30 h amb activitats per a xiquets i un estand informatiu sobre la malaltia. A partir de les 21.30 hores celebraran un sopar, en el casal de la Falla, en el c/Lauri Volpi, 24, “el menú per a adults serà un entrepà de carn amb tomaca i beguda per 5 € i, per a infantils, entrepà de truita de creïlla i beguda per 3 €”, tal com han assenyalat fonts de la Falla, que han volgut agrair el treball de “Catering La Despensa que es va a fer càrrec del sopar sense cost algun”.

La reserva del sopar es realitzarà mitjançant la venda de tiquets anticipats els dimecres de 20.30 h a 22.00 h i els divendres de 20.30 h a 23.30 hores en el casal, on estaran els components de la Delegació d’Obra Social per vendre els tiquets.

Des de la Falla, “fem una crida, doncs és important comptar amb una gran assistència de veïns, amics, fallers, no fallers i públic en general, per poder aportar el nostre granet d’arena a aquesta família”.

Tota la informació sobre la festa, així com sobre les campanyes que realitza la comissió al llarg de l’any, pot consultar-se en www.fallanaqueralurivolpi.es, Facebook: Falla Naquera Lauri Volpi, Twitter: @fallalaurivolpi o enviant un correu electrònic a obrasocial@fallanaqueralaurivolpi.es