La Falla Nàquera-Lauri Volpi convoca el XI Certamen de Relats Curts

11 maig 2020|Burjassot

taller de escritura

La delegació de Cultura de la Falla Lauri Volpi de Burjassot ha convocat la XI edició del seu Certamen de Relats Curts. La comissió fallera de Burjassot s’ha mantingut molt activa, durant les setmanes de confinament i, després d’haver convocat diversos concursos gastronòmics des de casa, ara anima a estimular la creativitat i l’escriptura, amb la participació en el seu certamen literari anual.

Poden participar en el certamen de relats curts tots els residents a Espanya amb una sola obra per autor o autora. La temàtica dels textos a presentar és lliure i poden estar escrits en valencià o en castellà. Les obres hauran de tindre un mínim dues fulles de Word com a mínim i un màxim de sis fulles. Els textos no han d’haver guanyat cap premi amb anterioritat.

El termini de presentació dels escrits ja està obert i es podran presentar fins al 30 de setembre. S’han d’enviar per correu electrònic a certamenlaurivolpi269@hotmail.com . Les obres es presentaran amb pseudònim i amb el títol del text en l’encapçalat. En un document a part es presentaran les dades de l’autor/a.

La comissió de Lauri Volpi informarà, amb suficient antelació, del dia triat per a la celebració de la gala de lliurament de premis del seu certamen literari.