La Falla Nàquera-Lauri Volpi dedica la seua festa solidària d’estiu a l’associació “Una sonrisa para Lucía”

26 juny 2017|Burjassot

Des de 01/07/2017 fins a 01/07/2017

Falla Náquera Fiesta

Dissabte que ve 1 de juliol la solidaritat tornarà a ser la protagonista de les activitats desenvolupades des de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot. La seua tradicional festa solidària d’estiu, dins del projecte “Somos algo más” i sota el lema “Ara més que mai”, dedicarà tot el recaptat a l’associació Una sonrisa para Lucía.

Lucía és una xiqueta valenciana de 14 anys que pateix una malaltia neuronal degenerativa, distròfia simpàtic reflecteix, que li produeix molts dolors i li impedeix portar una vida normal, fins al punt d’impedir-li caminar, a més de molts altres efectes.

La festa solidària “Suport a Lucía-AMQM” començarà a les 19:30 hores amb un estand informatiu sobre la malaltia. A partir de les 21:30 hores se celebrarà un sopar en el casal, en el carrer Lauri Volpi, 24. El menú per a adults constarà d’entrepà de carn amb tomaca i beguda, 5 €, i per a infantils entrepà de truita de creïlla i beguda, 3 €. La Comissió vol agrair a Càtering La Despensa la seua col·laboració en el sopar, ja que es farà càrrec de la mateixa sense cost algun.

La reserva del sopar es realitzarà mitjançant la venda de tiquets anticipats els dimecres de 21 a 23 hores i divendres de 20:30 a 23:30 hores en el Casal, a càrrec de la Delegació d’Obra Social.

Tot el recaptat serà donat a Lucía per a ajudar a millorar, en la mesura del possible, la seua qualitat de vida.