La Falla Nàquera-Lauri Volpi es solidaritza amb l’associació “Un somriure per a Lucía” i reprèn la seua campanya de recollida de taps

18 maig 2016|Burjassot

El petit gest de guardar els taps dels productes que es consumeixen a casa pot ajudar a persones que ho necessiten a millorar la seua qualitat de vida. Aquest petit gest és el que anima a dur a terme la delegació d’Obra Social de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot per a ajudar a Lucía, una xiqueta valenciana de 13 anys que pateix una malaltia neuronal degenerativa.

Els taps es poden portar al Casal de la Falla, situat en el carrer Lauri Volpi, 24, els dilluns de 20 a 21:30 hores, els dimecres de 19 a 22 hores i els divendres a partir de les 19 hores, fins al tancament del casal. A més, sempre que el casal estiga obert, aquelles persones que vulguen col·laborar podran entregar els taps.

Tal com s’ha assenyalat, Lucía és una xiqueta valenciana de 13 anys que pateix una malaltia neuronal degenerativa cridada distròfia simpàtic reflexa, la qual li produeix molts dolors i li impedeix portar una vida normal, fins al punt d’impedir-li caminar, a més de moltes altres conseqüències.

Aquelles persones que vulguen saber més sobre Lucía, poden visitar el Facebook de la seua associació, Un somriure per a Lucía, on s’informa de totes les accions solidàries que es realitzen per a ajudar-la a millorar la seua qualitat de vida.