La Falla Nàquera-Lauri Volpi llança dues noves campanyes solidàries en Nadal

11 desembre 2017|Burjassot

juguetes Lauri Volpi

Amb l’arribada de les festes nadalenques, des de la Delegació d’Obra Social de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot es van a iniciar dues campanyes solidàries ja tradicionals en la Comissió enquadrades dins de la campanya anual “Somos algo más” i sota el lema “Ara més que mai-AMQM”.

D’una banda, s’ha iniciat la campanya de recollida de joguets destinats a les famílies amb menys recursos, perquè els xiquets de la casa puguen tenir també els seus joguets en aquestes dates. Els joguets, nous o usats que estiguen en bon estat seran lliurats a la Parròquia La Nativitat de Burjassot perquè des d’allí siguen distribuïts. Es poden fer arribar al Casal de la Falla, en el carrer Lauri Volpi nº 24, els dies 13, 14 i 15 de desembre de 19 a 23 hores. 

D’altra banda, la Comissió desenvoluparà també la seua campanya de recollida d’aliments no peribles que seran destinats al Banc d’Aliments de la Comunitat Valenciana. Com és tradicional, els aliments es podran fer arribar a la Falla el dia en el qual es represente el seu “Betlem Vivent” protagonitzat pels infantils de la Comissió, el divendres 15 de desembre a les 20:15 hores en el casal. De fet, l’entrada-donatiu serà un quilo o un litre d’aliments no peribles.

Des de la Comissió es demana la col·laboració i participació de tot el municipi per a poder ajudar a un gran nombre de famílies en aquestes festes nadalenques.