La Falla Nàquera-Lauri Volpi llança el seu X Certamen “Lauri Volpi” de Relats Curts

19 juny 2019|Burjassot

taller de escritura

Un any més, el món de les lletres és protagonista en l’activitat de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot. L’entitat ha llançat el seu X Certamen de Relats Curts “Lauri Volpi” que enguany té una gran novetat i, és que, amb motiu del X Aniversari del certamen, s’ha creat una nova modalitat per a xiquets i xiquetes.

Així, en la primera categoria podran participar les persones residents a la Comunitat Valenciana, a partir de 14 anys, presentant una obra per autor o autora. Amb temàtica lliure, els escrits es podran presentar tant en valencià com en castellà i hauran d’estar escrits en Word, amb un mínim de dues fulls i un màxim de sis, amb lletra Times New Roman 12, interlineat 1.5cm, amb el títol en la primera fulla del text. Els marges seran de 5 cm per al títol i d’1.5 cm per a la resta tant laterals com a dalt i a baix i sense sagnia lateral.

El termini  de recepció de les obres serà fins al 31 d’agost de 2019 i les presentades no podran haver rebut cap premi o guardó anteriorment. Els originals cal fer-los arribar a l’adreça de correu certamenlaurivolpi269@hotmail.com. El primer premi serà de 100€, un lot de llibres i un diploma i el segon, un lot de llibres i un diploma acreditatiu.

La modalitat per a xiquets i xiquetes, serà fins als 14 anys i les especificacions de les obres són les mateixes que les que s’apliquen per a la modalitat d’adults.

El no compliment de les bases suposarà l’eliminació del relat presentat.

Les bases completes es poden consultar en el Facebook de la Comissió, Falla Naquera Lauri Volpi i de l’Agrupació Falles de Burjassot.