La Falla Nàquera-Lauri Volpi llança el seu I Concurs Nacional de Fotografia “Lauri Volpi”

25 octubre 2016|Burjassot

La setmana fallera, el seu ambient, els seus monuments, els diferents actes que viuen les comissions, els detalls més característics d’aqueixos dies…tot quedarà reflectit en les fotografies que participen en el I Concurs Nacional de Fotografia “Lauri Volpi”, organitzat per la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot.

Ideat des de la Delegació de Cultura de la Falla, el concurs té oberta la participació fins al divendres 18 de novembre i les fotografies participants en el mateix hauran de tenir com a tema, tal com s’ha assenyalat, tot allò relacionat amb la setmana fallera. Totes les fotografies que participen en el concurs, tant les premiades com les no, seran exposades en la X Setmana Cultural de la Comissió que, enguany, es dedicarà a les Falles, com a candidates a convertir-se en Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

En el concurs poden participar, majors de 14 anys, siguen o no professionals de la fotografia. Les imatges que es presenten a concurs, màxim dos per autor, hauran de ser en color, originals i no premiades en altres concursos o exposicions. Hauran de lliurar-se, tal com assenyalen les bases, en la seu de l’entitat, en el carrer Lauri Volpi, 24, els divendres a partir de les 20:30 hores o bé per correu postal, a la mateixa adreça.

Al dors de cada obra figurarà el títol de la mateixa i, en un sobre a banda, degudament tancat i identificat amb el títol adoptat, s’inclourà la fulla de participació que es pot descarregar de les bases de la convocatòria, des de la web de la Comissió, www.fallanaqueralaurivolpi.es. Tant les bases com la citada fulla, també poden sol·licitar-se per mail a la Falla, culturanaqueralaurivolpi.es@hotmail.com.

El guanyador del concurs tindrà un premi de 75€ i el segon de 40€. En tots dos casos, se’ls lliurarà una placa acreditativa per la seua participació i premi en el concurs.