La Falla Nàquera-Lauri Volpi proposa una classe solidària de Kangoo Jumps en benefici de xiquets afectats per la síndrome 5p

20 juny 2016|Burjassot

La Delegació d’Obra Social de la Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot ha programat una nova activitat solidària, aquesta vegada amb l’objectiu d’ajudar a totes les famílies amb un fill afectat per la síndrome 5p.

En aquesta ocasió, la comissió proposa una classe solidària de Kangoo Jumps que tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 11:45 hores. Des de la comissió assenyalen que és necessària la inscripció prèvia per a conéixer el número de les botes de kangoo, podent-se realitzar aquesta els divendres, fins al 24 de juny, de 20:15 a 21:30 hores o fins a esgotar aforament. Tal com han informat des de la Falla, les xiquetes i els xiquets també poden participar en l’activitat, a partir del número de peu 35. El donatiu és de 3€.

La classe “estarà impartida per la monitora d’aquest esport, Mª José, la qual desinteressadament va a col·laborar donant la classe i cedint les botes per a la mateixa, per la qual cosa li donem les gràcies per la seua col·laboració”, tal com han assenyalat fonts de la falla.

La Síndrome 5p, conegut per Cri du chato, o maulit de gat és una malaltia rara que afecta a 1 de cada 50.000 xiquets, per la qual cosa en ser considerada rara no hi ha quasi investigació sobre ella. Els objectius de la Fundació, que estarà present també en la jornada per a informar de la malaltia, són, entre uns altres, ajudar a les famílies afectades, sensibilitzar a la societat, investigar, protegir i defensar els drets dels afectats.

Per a més informació sobre aquesta associació pot visitar-se el seu web, www.fundacionsindrome5p.org.