La familia Addams 2” i “Mediterráneo”, pròximes estrenes al cinema Tívoli

13 octubre 2021|Burjassot

Des de 16/10/2021 fins a 17/10/2021

La familia Addams 2

Durant el cap de setmana que just marca l’equador del mes d’octubre, el cinema Tívoli de Burjassot acosta dues noves pel·lícules d’estrena als ciutadans i ciutadanes de Burjassot amb ganes de bon cinema. I ho fa amb dues propostes que combinen la diversió pura i dura amb l’actualitat i el compromís social: “La famolia Addams 2” i “Mediterráneo”.

“La familia Addams 2: la gran escapada” es projectarà en el Tívoli el dissabte 16, a les 19:30h i el diumenge 17 a les 16:30h. El retorn dels Addams en aquesta nova pel·lícula d’animació per a tota la família, seqüela de l’estrenada en 2019, mostra a Morticia i a Gómez, que estan angoixats perquè els seus fills estan creixent, saltant els sopars familiars i totalment consumits pel ‘temps dels crits’. Per a recuperar el seu vincle, decideixen ficar a Miércoles, Pugsley, l’oncle Fester i la resta de l’equip en la seua caravana embruixada i eixir a la carretera per a unes últimes i miserables vacances familiars. La seua aventura pels Estats Units els traurà del seu hàbitat natural i els portarà a divertides trobades amb el seu icònic cosí, It, així com amb molts personatges nous i, per descomptat, excèntrics.

D’altra banda i per a públic adult, el cinema Tívoli ha programat també “Mediterráneo”, un drama basat en fets reals que tindrà les seues projeccions el dissabte 16, a les 22:30h i el diumenge 17, a les 19:30h. Dirigida per Marcel Barrena, i protagonitzada per Dani Rovira, Anna Castillo i Eduard Fernández, l’acció se situa en la tardor de 2015 quan dos socorristes, Óscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un xiquet ofegat en les aigües del Mediterrani. En arribar, descobriran una realitat colpidora: milers de persones arrisquen les seues vides cada dia creuant la mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix labors de rescat. Al costat d’Esther (Anna Castillo), Nico (Sergi López) i altres membres de l’equip, lluitaran per complir una comesa, donant suport a persones que el necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que marcarà les seues vides.

Les persones que vulguen gaudir d’aquestes dues pel·lícules d’estrena a Burjassot poden fer-ho, per un preu únic d’entrada de 4 euros. Les entrades es poden adquirir telemàticament en www.cinetivoli.es o en la taquilla de la sala (carrer Josep Carsí, 50) des d’una hora abans de l’inici de les projeccions. El protocol COVID-19 actual al cinema Tívoli obliga a l’ús de la mascareta, a excepció de quan s’estiga consumint menjar o beguda.