La Favorita i Alita obrin la programació de cinema de març a Burjassot

25 febrer 2019|Burjassot

Des de 01/03/2019 fins a 03/03/2019

La favorita
Alita ángel de combate

Comença març, segueix la programació de cinema a Burjassot i, a més, les sessions tornen també als dissabtes, finalitzades ja les presentacions falleres. El primer cap de setmana del mes, de l’1 al 3 de març, aterren al cinema Tívoli “Alita, ángel de combate” i “La favorita”, pel·lícula que acaba de guanyar un Óscar de l’Acadèmia de Hollywood.

“Alita, ángel de combate” és una pel·lícula coproduïda pel Canadà, l’Argentina i els Estats Units pertanyent al gènere de ciència-ficció i anime ciberpunk, basada en el còmic manga GUNNM de Yukito Kishiro. La trepidant acció se situa en el Segle XXVI. Alita és una cyborg semi-humana a la qual rescata de la ferralla el Doctor Dyson Ido, un científic que la reconstrueix i l’adopta com la seua filla. A mesura que passa el temps, queda patent que Alita posseeix unes habilitats de combat tan grans com misterioses. Incapaç de recordar el seu propi passat, la jove cyborg es posarà a prova enfront de situacions que facen florir aquestes habilitats, de manera que puga obtindre respostes sobre el seu origen. S’iniciarà així una aventura per descobrir la veritat sobre qui és en una lluita per a canviar el món.

Aquesta adaptació del famós manga de Yukito Kishiro que mescla acció real amb personatges animats fets per ordinador, està dirigida per Robert Rodriguez i compta amb James Cameron (Avatar, Titanic), que ha participat en el projecte com a productor a més de com co-guionista al costat del propi director Robert Rodriguez i Laeta Kalogridis. “Alita, ángel de combate” tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 1 de març i el dissabte 2 de març a les 19h i el diumenge 3 de març, a les 16:30h.

La futurista Alita compartirà cap de setmana de cinema amb el drama històric “La Favorita”, la protagonista de la qual, Olivia Colman, s’acaba de portar l’Óscar a la millor actriu protagonista, per la seua brillant interpretació d’Ana Estuardo. La pel·lícula, no recomanada per a menors de 12 anys, i dirigida per Yorgos Lanthimos, segueix les maquinacions polítiques durant el regnat d’Ana de Gran Bretanya, la primera sobirana de la Gran Bretanya i l’última sobirana britànica de la casa dels Estuardo. “La favorita” es projectarà en el Tívoli el divendres i el dissabte, a les 22:30h i el diumenge a les 19:30h.