La Gira per la Infància 2018 ja ha començat a rodar a Burjassot

16 juliol 2018|Burjassot

Presentación Gira por la Infancia 2018

La calor no va poder amb les ganes i amb la il·lusió de totes les persones que dissabte passat es van reunir en la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot per a ser part de la jornada lúdica que va servir per a presentar la Gira per la Infància 2018, el projecte pedagògic i social que té com a finalitat crear una nova cultura del bon tracte a la infància.

Una jornada en la qual, de mans de l’alcalde, Rafa García i del president del CIPI, Antonio Jiménez, acompanyats de la regidora d’educació, Olga Camps, es va presentar de manera oficial la Gira per la Infància 2018 que, els pròxims 14 i 15 d’octubre tindrà el seu punt de partida a Burjassot. L’alcalde de Burjassot, Rafa García, va destacar “el compromís de Burjassot amb la participació infantil” i va agrair “la col·laboració del CIPI i de totes les entitats del municipi que treballen per la infància i que fan possible que es desenvolupen projectes tan importants en el nostre municipi”.

A més de les entitats participants en la jornada, l’acte de presentació de la Gira 2018 també va comptar amb l’assistència de la regidora de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, l’edil Amparo Palanca i el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero.

La jornada es va desenvolupar amb la participació del Grup Scout Impeesa 243 Burjassot, la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de l’Ajuntament de Burjassot (UPCCA), ADERES Burjassot, els Júniors de Sant Josep Obrer i el Club ASFI, sense oblidar a Cruz Roja.

En aquesta jornada es va comptar també amb la participació de Protecció Civil Burjassot, amb l’exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot i amb la participació de la unitat especial de cavalleria i el servei de mitjans aeris del Cos Nacional de Policia. En aquest últim cas, un helicòpter del servei es va situar a una altura prudencial sobre la Plaça de l’Ajuntament per a saludar a tots i a totes les participants en la jornada.

La Gira per la Infància és un projecte pedagògic i social que té com a finalitat crear una nova cultura del bon tracte a la infància. L’any passat va comptar amb una expedició de més de 200 participants de diferents països, que van compartir les seues inquietuds i experiències en programes de participació infantil en diversos llocs del món. L’entrada de Burjassot en el projecte va ser un pas avant més dins del Pla Burjassot, Ciutat Educadora, impulsat des de la Regidoria d’Educació. En aquests moments, Burjassot és Ciutat Ambaixadora de la Infància.