La II Jornada de Formació de professorat a Burjassot tractarà sobre metodologies d’educació inclusiva

13 novembre 2018|Burjassot

Des de 29/11/2018 fins a 29/11/2018

Jornada educación 29-11-2018

Dijous que ve 29 de novembre els professionals de l’àmbit educatiu de Burjassot tenen una cita en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado. En aquest espai municipal tindrà lloc, de la mà de la regidoria d’Educació, dirigida per Olga Camps, la II Jornada de Formació de Professorat en la qual es treballarà sobre diverses metodologies d’educació inclusiva.

Per a poder assistir a la jornada s’ha de formalitzar la inscripció, fins al 27 de novembre, emplenant el formulari on es pot triar la preferència respecte al taller al qual es desitja assistir. La jornada començarà a les 17.30 hores però, des de l’organització, es demana que els participants arriben amb antelació a l’hora per a poder confirmar la inscripció i recollir la documentació d’aquesta.

L’objectiu de la jornada, tal com han assenyalat fonts municipals, és promoure un espai de coneixement i debat sobre la importància de treballar de manera inclusiva en els centres educatius, proporcionant estratègies per a promoure la inclusió de tot l’alumnat, així com dotar d’eines al professorat per a la incorporació d’aquestes metodologies a l’aula i en els centres educatius de Burjassot.

Els destinataris de la jornada són, de manera prioritària, professionals de l’àmbit educatiu: professorat, equips directius, equips d’orientació, etc., que treballen en els centres educatius de Burjassot, així com altres professionals de la comunitat educativa que treballen de manera estreta amb col·legis i instituts. Així mateix, s’obri també a la participació per a professionals d’altres municipis i altres serveis o recursos de l’entorn pròxim a Burjassot.

La jornada constarà de dues parts, un primer acte que comptarà amb l’obertura de la jornada amb una ponència marc a càrrec de Roser Grau Vidal, professora de la Universitat de València, i un segon acte en forma de taller que podran triar els participants en la jornada en el moment de realitzar la inscripció. Les tres opcions disponibles són: Taller d’Introducció a l’aprenentatge basat en projectes (ABP), Taller d’Introducció a la gamificació i Taller d’Introducció a com aplicar les intel·ligències múltiples a l’aula.