La II Nit de Teatre Solidari de Burjassot espera omplir la Casa de Cultura de públic compromès en la lluita contra el càncer

10 octubre 2016|Burjassot

Burjassot es vestirà de solidaritat, una vegada més, aquest cap de setmana. En aquesta ocasió, i de mans de la Junta Local contra el Càncer del municipi, acollirà la II Nit de Teatre Solidari en la qual, en aquesta ocasió, van a comptar amb la col·laboració de les Falles Cristóbal Sorní i Mariano Benlliure. El donatiu, destinat íntegrament a la lluita contra el càncer, és de 5 euros.

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura serà el punt de trobada el dissabte 15 d’octubre a les 22 hores en una nit en la qual la Falla Cristóbal Sorní posarà en escena l’obra de Manuel Soto Lluch, “Als bous de Castelló”, un sainet còmic que narra les peripècies de Colau, un afeccionat a les dones i al món dels bous que converteix una mentida en una autèntica comèdia d’embolic.

Per la seua banda, les actrius i actors de la Falla Mariano Benlliure interpretaran “Pic-Nic”, obra escrita per Fernando Raval en 1947 i estrenada en 1952 que és un al·legat contra la guerra. L’obra explica com un matrimoni decideix anar a la guerra a visitar al seu fill, un soldat, i proposar-li un dia de camp en el front de batalla.

Una nit en la qual, una vegada més, la cultura, la solidaritat, les falles i, abans de res, la lluita contra el càncer, s’uniran la Casa de Cultura de Burjassot.