La IV Concentració Alpine-Renault de la Falla Mendizábal reuneix més de 30 joies automobilístiques

7 novembre 2017|Burjassot

Alpine Renault

 

Amb un temps que va acompanyar des de primera hora del matí, la Falla Mendizábal de Burjassot organitzava aquest cap de setmana la seua IV Concentració Alpine-Renault que va congregar a un nombrosíssim públic des de l’inici de la jornada.

Més de 30 vehicles es van donar cita en la concentració d’enguany que va tenir com a colofó el passeig pels carrers del municipi i la seua concentració en la Plaça de l’Ajuntament, lloc al qual nombrosos veïns es van acostar per a contemplar la bellesa d’aquests vehicles.

No va faltar a aquesta jornada festiva per a la Comissió l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que va tenir el privilegi de muntar-se en un dels vehicles i comprovar la seua marxa. També van assistir la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros, el regidor de Seguretat Ciutadana i Policia Local, Manuel Pérez Menero, la regidora de Serveis Socials, Olga Camps, i el president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia.

En la concentració també va estar present la Junta Local contra el Càncer de Burjassot que, un any més, va estar recaptant fons per a la lluita contra aquesta malaltia.