La IV Concentració de Clàssics Alpine-Renault de la Falla Mendizábal omplirà Burjassot del color dels clàssics

26 octubre 2017|Burjassot

Des de 05/11/2017 fins a 05/11/2017

Cartel Alpine

Després de l’èxit de les edicions anteriors, la Falla Mendizábal de Burjassot ha tornat a apostar enguany per una de les activitats que major nombre de veïns i visitants reuneixen entorn de la Comissió: la concentració de vehicles clàssics Alpine-Renault; vehicles que, el 5 de novembre a partir de les 10 hores, inundaran Burjassot.

Enguany, el quart en què es realitza la concentració, s’uneix la celebració del 50 Aniversari A110 1100 Fasa amb una exposició de fotografies que també es podrà veure el matí del diumenge 5 de novembre.

La inscripció de vehicles per a participar en la concentració ha de realitzar-se enviant un correu electrònic a A110alpine@hotmail.com o bé cridant al 667 837 799.

La Comissió ha organitzat una jornada festiva que començarà a les 10 del matí amb la concentració, en el carrer Mendizábal, de tots els cotxes inscrits en la mateixa. A aqueixa hora, a més, i a preus populars, se servirà l’esmorzar per a tots els presents. Després de gaudir dels cotxes, de les seues siluetes i característiques que més els representen, a les 13 hores s’iniciarà el passeig dels vehicles pels carrers de Burjassot fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament, punt en el qual també s’exposaran per al gaudi dels veïns i veïnes del municipi.

La jornada acabarà amb el dinar, també a preu popular, a les 14 hores i al qual cal inscriure’s cridant al 610 790 776 o enviant un correu electrònic a fallamendizabal@gmail.com, i amb el lliurament d’obsequis, a les 17 hores, en el propi casal de la Falla.