La Junta Local contra el càncer celebra el seu sopar benèfic anual

13 novembre 2018|Burjassot

Des de 24/11/2018 fins a 24/11/2018

Cena Benéfica contra el cáncer 24-11-2018

Fidel al seu compromís amb les persones i famílies que pateixen de prop la malaltia i amb la ferma voluntat de continuar sumant esforços que contribuïsquen al benestar dels malalts i a la inversió en investigació, la Junta Local contra el Càncer ha tornat a organitzar, com tots els anys arribades aquestes dates, el sopar benèfic anual amb el qual espera reunir una engruixada recaptació per a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

El multitudinari sopar tindrà lloc dissabte que ve 24 de novembre, en el Centre Cultural Tívoli, a partir de les 21h. Els tiquets per a assistir al sopar ja estan a la venda i poden adquirir-se en diferents establiments comercials de Burjassot com són Didal Merceria (Carretera de Llíria, 1), Pastisseria Latorre (C/Colón, 5), La Mercería (Avinguda Ausiàs March, 21), Perruqueria Isabel Cano (C/ Vázquez de Mella, 19) i El Dolcet (Carretera de Llíria, 8).

En una vetlada benèfica i molt solidària però també molt divertida, són nombrosos els comerços, tant de Burjassot com externs, que realitzen apetibles donacions en forma de regals per a ser sortejats, aqueixa mateixa nit, entre els assistents. Sopars, cistelles de Nadal, cosmètics, viatges, pernils, indumentària fallera i complements, moda o electrodomèstics són només alguns dels articles sorpresa que seran rifats en una nit en la qual tots els diners que circulen aniran directament destinat a la tenaç lluita contra el càncer.