La Junta Local contra el càncer de Burjassot anima a participar en #Lacarreramésllarga

30 abril 2020|Burjassot

La carrera más larga Run Cancer 1-05-2020

Et sumes? #Yosí. És el lema que lluiran els dorsals de totes les persones que ja s’han apuntat al repte de #Lacarreramáslarga, posat en marxa per RunCancer, el circuit de l’Associació Espanyola contra el càncer. La gran cita està programada per al divendres 1 de maig, a les 11h i per a assistir no farà falta eixir de casa.

Ja que, de moment, les carreres i marxes del circuit RunCancer no es podran celebrar físicament, l’Associació Espanyola contra el Càncer es cola en les llars valencianes per a continuar sumant somriures, cors, esperança i fons solidaris per a continuar lluitant contra la malaltia. Ho fa proposant aquest esdeveniment lúdic i esportiu, #Lacarrreramésllarga, que podrà seguir-se, en directe, des del canal de YouTube de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, des de la pàgina de Facebook del Circuit RunCáncer – AECC València i de les pàgines de Facebook de AECC València i AECC Alacant .

#Lacarreramésllarga, igual que el circuit RunCancer que tornarà quan siga possible, pretén continuar sumant fons per a invertir en investigació contra el càncer. Per això, proposa que els participants s’inscriguen i col·laboren amb un donatiu d’a partir de 5 euros, 100% solidari. Les inscripcions poden realitzar-se a través de Top Run. Amb la inscripció, els participants rebran un dorsal virtual i un diploma d’agraïment.

L’esdeveniment, presentat per Jandro, començarà amb un calfament a càrrec del duo JUNTAS ES MEJOR, integrat per les llicenciades en Ciències de l’Activitat Física Paula Lorente i Patricia López. Després de calfar, hi haurà una sessió de zumba amb la gent de VivaGym i exercicis per a xiquets amb Sanus Vitae. Per a acabar, una mica de relax amb el ioga familiar que proposarà Olga Brú.

1955 persones ja s’han inscrit per a participar de #Lacarreramésllarga. Et sumes? #Josí