La Junta Local contra el Càncer de Burjassot celebra la seua col·lecta anual

19 maig 2022|Burjassot

Cuestación cáncer 21 y 22 mayo 2022

El cap de setmana del 20 al 22 de maig, la Junta Local contra el Càncer de Burjassot celebrarà la seua col·lecta anual. Les components de la Junta fan una crida d’atenció perquè les veïnes i els veïns presten, com sempre, la seua col·laboració per a continuar apostant per la investigació, pels recursos per a ajudar a persones i famílies i per a aconseguir millors taxes de supervivència de la malaltia.

La col·lecta se celebrarà des del divendres 20 fins al diumenge 22 de maig i, des de la Junta Local, presidida per Lola Angresola, han informat que posaran una parada en el Mercat Medieval, que també se celebra eixe cap de setmana en la Plaça de l’Ajuntament.

La Junta Local contra el Càncer de Burjassot ha rebut en aquestes setmanes un esment especial en la 60 Assemblea General de l’Associació Espanyola Contra el Càncer València que s’ha celebrat en el Palau de Congressos.

L’entitat local va aconseguir recaptar un total de 58.457 euros per a la causa en 2021, gràcies a la solidaritat de la ciutadania, sent la localitat que ha aconseguit major recaptació de la comarca de l’Horta Nord.