La Junta Local contra el Càncer de Burjassot celebra un Concert Coral solidari

27 octubre 2015|Burjassot

La Junta Local contra el Càncer de Burjassot ha programat per a dissabte que ve 7 de novembre una nova activitat solidària destinada a recaptar fons contra aquesta malaltia. En aquesta ocasió, la música sonarà en la Casa de Cultura del municipi en un Concert Coral al qual conviden a tota la ciutadania.

El concert, que començarà a les 22 hores en el Saló d’Actes del citat espai municipal, “és 100% solidari, ja que tot el recaptat és a benefici de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot”. En el mateix, van a participar el Cor Ciutat de Burjassot i el Collegium Vocale de València, ambdues formacions dirigides per Cristian Cavero. En el concert interpretaran una selecció de les seues millors peces per a delit de tots els assistents a aquesta nova activitat solidària que acull Burjassot.

L’entrada-donatiu per poder gaudir d’aquest meravellós concert coral té un preu de 5€ i ja es poden adquirir en La Merceria Burjassot, en l’Av. Ausiàs March, 5.

Des de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot animen tots els veïns i veïnes del municipi perquè gaudisquen del concert i, a més, col·laboren amb la gran lluita que realitza l’entitat burjassotera contra el càncer.