“La llamada de lo salvaje” i “Superagente Makey”, pròximes pel·lícules a la Terrassa d’Estiu

8 juliol 2020|Burjassot

Des de 15/07/2020 fins a 19/07/2020

Superagente Makey

Des de finals de juny, la Terrassa d’Estiu de Burjassot obri, cada setmana, amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania bones opcions de cinema a l’aire lliure, combinant les estrenes que van destil·lant-se amb comptagotes i els grans clàssics, a un preu molt assequible i amb totes les mesures de protecció enfront del coronavirus activades. Així, la setmana vinent, del dimecres 15 al diumenge 19 de juliol, els espectadors i espectadores del cinema d’estiu local tindran a la seua disposició dues noves estrenes: “La llamada de lo salvaje” i “Superagente Makey”.

Els dies 15 i 16 de juliol arriba al cinema “La llamada de lo salvaje”, una estrena nouvinguda a les sales protagonitzat per l’incombustible Harrison Ford, que tindrà les seues projeccions tots dos dies, a les 22:30h. Basada en la novel·la clàssica de Jack London i dirigida a un públic familiar, quanta la història de Buck, un bon gos la vida del qual canvia de la nit al dia quan el seu amo es muda de Califòrnia als exòtics paratges d’Alaska, durant la febre de l’or, a la fi del segle XIX. Com a novençà d’un grup de gossos de trineu, i posteriorment el seu líder, Buck experimentarà una aventura que mai oblidarà, trobant el seu lloc en el món i convertint-se així en el seu propi amo.

Amb l’arribada del cap de setmana, del 17 al 19 de juliol, aterrarà a la Terrassa d’Estiu “Superagente Makey”, una comèdia espanyola molt estiuenca amb projeccions de divendres a diumenge, a les 22:30h. Dirigida per Alfonso Sánchez, “Superagente Makey” té a Leo Harlem com a protagonista, acompanyant-li en el repartiment Jordi Sánchez i Silvia Abril, entre altres.

Superagente Makey és una aventura familiar, en to de comèdia, amb grans dosis d’acció. La trama ens presenta a José Miguel “Makey”, un policia trempat que adora el seu treball en el barri de Carabanchel i amb un sentit de la responsabilitat i l’honor desmesurat. La seua vida fa un tomb quan és degradat a agent de mobilitat i destinat a la Costa del Sol a causa d’un error garrafal. Allí Makey es retrobarà amb la seua filla amb la qual fa anys que no es parla al mateix temps que es veurà embolicat en una perillosa trama de narcotràfic internacional. Makey estarà llavors a punt de convertir-se en el protagonista de les pel·lícules d’acció amb les quals sempre ha somiat.

Per a l’adquisició de les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta, a l’Auditori de la Casa de Cultura, cada dia, des de les 21:30h. Per a la compra en taquilla, es recomana el pagament amb targeta de crèdit.

En el mateix Auditori, està també la Cafeteria Casa Cultura, que ofereix serveis de sopars, a més de gelats, refrescs i altres aperitius. 

A la Terrassa d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social de 1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l’Auditori que, a més, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques. L’Auditori de la Casa de Cultura compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris i usuàries les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un VÍDEO que recorda tals recomanacions.

La setmana del 22 al 26 de juliol, la Terrassa d’Estiu rebrà un altre clàssic dels 80, “Els Gremlins” i la pel·lícula “Scooby”, basada en l’arxiconeguda sèrie de dibuixos animats.