La Medicina, pròxima Taula Redona entorn del Centenari del Col·legi Major Sant Joan de Ribera de Burjassot

18 febrer 2016|Burjassot

En el marc de la celebració del Centenari de la Fundació del Col·legi Major Sant Joan de Ribera de Burjassot, s’ha programat una nova taula redona, dins del Cicle de Conferències que s’està celebrant pels actes del Centenari. “Reptes i esperances de la medicina del segle XXI” és el tema de la Taula Redona que tindrà lloc el dijous 18 de febrer, a les 19h, en l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (C/ Universitat, 2). L’entrada a la mateixa és lliure i gratuïta.

Sota la coordinació d’Antonio Cano Sánchez, Catedràtic en Cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de la Universitat de València i de l’Hospital Clínic Universitari, i Vicente Rubio Zamora, Professor d’investigació del CSIC en l’Institut de Biomedicina de València, la Taula Redona comptarà amb la presència del Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo.

Protagonitzada per prestigiosos catedràtics i professionals de la medicina, la Taula Redona abordarà aspectes tan importants de la medicina com la Biomedicina i com aquest camp ha afectat les nostres vides, la microbiologia, la personalització dels tractaments oncològics, el passat, present i futur del trasplantament hepàtic, la medicina regenerativa o l’envelliment saludable.