La música de “Caramelo” i de “DEB” posa ritme a les festes patronals

20 juliol 2023|Burjassot

Des de 10/08/2023 fins a 10/08/2023

Després dels intensos dies de trasllats que s’han viscut a Burjassot, on Sant Roc ha visitat cada barri del municipi, les activitats lúdiques i musicals de les festes patronals començaran el dijous 10 d’agost.

Totes les activitats tindran lloc en la Plaça d’Emili Castelar (Plaça de l’Ajuntament) i les del dijous començaran a les 18 hores, amb una festa infantil, gentilesa de la Clavaria de Sant Roc 2023, a més d’un berenar a base d’orxata i fartons per a tots els assistents. Després, cap a les 20.30 h, hi haurà degustació d’entrepans d’embotit, patrocinada per la Regidoria de Festes. 

Després de sopar, a les 23.30 hores, arribarà la primera actuació musical d’enguany, a càrrec dels grups locals “Caramelo” i “DEB”, bandes que dansen entre el pop, el funk i el R&B. Nascuda l’any 2020, “Caramelo” compta amb un grup de músics professionals els quals, des de ben joves, s’han mogut per diferents escenaris nacionals.

El testimoni musical serà agafat, el divendres 11 d’agost, pel grup “Efecto Pasillo” que posarà la nota musical per a entrar en el cap de setmana festiu.