La música de The Beatles acompanya “El viatge d’Alicia” d’Arden Producciones

15 octubre 2018|Burjassot

Des de 21/10/2018 fins a 21/10/2018

El viatge d'Alicia

La programació teatral de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut obrirà les portes del Centre Cultural Tívoli diumenge que ve 21 d octubre a un nou espectacle per a tota la família, “El viatge d’Alicia” que arribarà a aquest espai municipal de la mà de la companyia Arden Produccions.

El preu de les entrades és de 6€ i poden adquirir-se bé a través de ServiEntradas, bé presencialment a la Casa de Cultura o en el Centre Cultural Tívoli, el mateix dia de la representació. La taquilla del Tívoli quedarà oberta a les 17h. L’espectacle és en valencià.

A les 18 hores el teló del Tívoli s’obrirà per a contar-nos la història de Lía, una xiqueta que mentre jugava amb el seu germà a l’amagatall es perd i acaba en una casa derruïda on troba el seu llibre favorit, Alicia al país de les meravelles. Però, al llibre li falten fulles perquè s’han cremat. De sobte, començaran a aparéixer els personatges del llibre que confonen a Lía amb Alicia i que, com les fulles estan cremades no poden seguir el fil del conte. Lía els ajudarà a trobar sentit a les seues escenes i, al final del viatge, tots hauran aprés noves ensenyances.

Arden Producciones posa en escena una divertida aventura en la qual es barreja la proposta de l’autor Lewis Carroll, autor d’Alicia al país de les meravelles, amb la fantasia de Chema Cardeña, per a compartir amb els espectadors més menuts una història vital de tolerància. Un muntatge fet per als xiquets i xiquetes de hui en el qual es parla molt clar de tots els temes que els interessen, acompanyats de la immortal música de The Beatles.