La música del València CF sonarà aquest dissabte en el Centre Cultural Tívoli

28 novembre 2019|Burjassot

Des de 30/11/2019 fins a 30/11/2019

A.M Los Silos

El grup Ànimes Creatius, comptant amb la col·laboració de la Banda i l’Orquestra Simfònica de l’Agrupació Musical Los Silos, presentarà a Burjassot, dissabte que ve 30 de novembre a les 12.00 hores, en el Centre Cultural Tívoli, el nou himne simfònic dedicat al València Cf.

Una cançó dedicada, tal com ha indicat l’entitat, conformada per José Luís Pellicer, Juan Antonio Pellicer, José María Vistos, Henri Ferri i Xavi Parra, “a tota l’afició i a tot el valencianisme”.

El concert a Burjassot serà el primer oficial en el qual s’interpretarà l’himne “Per sempre el València CF”, compost per Henri Ferri Revuelta. L’Orquestra Simfònica de l’Agrupació Musical Los Silos serà l’encarregada de posar la nota musical al matí en la citada peça musical, en versió rock simfònic, composta per Henri Ferri i interpretada per Carlos Cabrelles amb arranjaments de Manolo García i l’orquestració d’Eros Quesada. S’interpretarà sota la direcció del mateix Eros.

Així mateix, també s’interpretarà la peça “Amunt València”, de Pablo Sánchez Torrella, el pasdoble Burjassot, de Juan José López Laguarda i l’Himne Regional Valencià, de José Serrano. Tot això, en aquest cas, sota la direcció de Javier López.

Tota la informació sobre l’activitat pot consultar-se en www.animes-creatius.com i reservar plaça en la mateixa web ja que són limitades.