La música i el circ es junten a l’Auditori de la Casa de Cultura amb l’espectacle “Memphis Rock&Circ”

27 maig 2019|Burjassot

Des de 31/05/2019 fins a 31/05/2019

Memphis

Aquest divendres, 31 de maig a les 19 hores, la diversió està assegurada per a tota la família a l’Auditori de la Casa de Cultura en el qual aterrarà l’espectacle “Memphis Rock&Circ”, de la mà de la companyia “La Finestra nou circ”. Un espectacle gratuït i obert a tota la ciutadania en el qual el circ, la música, les acrobàcies i molt més es donaran cita per a divertir a tots els presents.

“Memphis Rock&*Circ” és un espectacle amb música en directe, molt potent, ple d’acció, amb una història que encadena els números circenses a la perfecció, amb números de circ tradicionals i uns altres molt innovadors.

Es tracta d’un espectacle que proposarà al públic assistent un viatge al Memphis, un mític i original bar de rock dels anys 50, on un cambrer i músic carismàtic rep cada nit a un peculiar grup d’amics: sis personatges molt diferents que descobreixen que junts són capaços de formar el seu propi grup musical i que es relacionen i es diverteixen mitjançant la música, el ball i les seues habilitats circenses.

Música en directe, malabars, acrobàcies, exercicis aeris i humor en una frenètica i divertida història de trobades i desacords a ritme de Rock&Roll.