El Nadal arriba a Burjassot amb una gran programació festiva per als seus veïns

4 desembre 2017|Burjassot

Navidad 2017

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha preparat una gran activitat festiva perquè les veïnes i els veïns del municipi visquen amb il·lusió les festes nadalenques. El Pessebre Monumental de l’Ajuntament, la Festa del Nadal, les vesprades d’inflables i, com no podia ser d’una altra manera, la visita dels Reis Mags, amb la gran Cavalcada del dia 5 de gener, que enguany avança la seua eixida a les 18 hores, són les propostes per a aquests dies.

La programació festiva s’obrirà el 12 de desembre amb l’inici de les visites al Monumental Betlem Municipal que, de la mà de la Federació d’Associacions de Veïns de Burjassot, arriba al hall de l’Ajuntament. El Betlem, que enguany compleix 13 anys en aqueixa ubicació, s’inaugurarà un dia abans, l’11 de desembre, a les 19 hores. L’horari de visita serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores. Els diumenges i festius estarà tancat. Es podrà visitar fins al 5 de gener.

La programació continuarà el dijous 21 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament, que acollirà la primera vesprada d’inflables perquè els més menuts gaudisquen de la vesprada d’una manera diferent i molt divertida. Els inflables tornaran a la Plaça de l’Ajuntament l’endemà, 22 de desembre, passant el testimoni a la setmana del 26 al 29 de desembre i, ja en el 2018, a la setmana del 2 al 4 de gener. Tots els dies començaran a les 17 hores.

El 22 de desembre serà molt especial per a Burjassot, ja que viurà la seua Festa del Nadal amb la visita de Pare Noel que no ha volgut faltar a la seua cita perquè els xiquets i les xiquetes li lliuren les seues cartes. La vesprada, en la qual hi haurà inflables, jocs, música i una infinitat d’activitats per a totes les edats, començarà a les 17:30 hores en la Plaça de l’Ajuntament. La visita de Pare Noel serà a les 19 hores.

Per a tancar aquests dies de festa i de celebració del Nadal, Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, no faltaran a la seua cita amb les xiquetes i els xiquets de Burjassot la vesprada del 5 de gener. Ses Majestats, acompanyades de les entitats festives del municipi que els ajudaran en aquesta vesprada tan especial i tan plena de màgia per als més xicotets, eixiran des de Mariana Pineda a les 18 hores. La Cavalcada, organitzada per la Clavaria de Sant Roc 2018, compta amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i amb la participació de l’Agrupació de Falles, l’AV Mestre Lope, Festes de les 613 Vivendes, Capità Uribarry i Santa Gemma, l’Esplai Les Sitges, Agrupació Musical Los Silos, el Grup Scout Impeesa 243 Burjassot, Juniors MD Foc Verd i la Penya El Coet.

No es pot demanar més a aquests dies de festa, d’il·lusió i de somnis; dies en els quals la diversió està assegurada i en els quals el més important és que tot Burjassot s’impregne de l’esperit nadalenc.