La nova exposició de la Casa de Cultura ensenya el procés de creació d’un llibre

8 novembre 2017|Burjassot

Des de 13/11/2017 fins a 13/11/2017

Expo AVIVA Com es fa un llibre

De la mà de l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot (AVIVA), dirigida per la regidora Maria Viu, i dins de les activitats programades en la “Tardor Valenciana”, la Casa de Cultura comptarà amb una nova exposició en la qual el món de la literatura i dels llibres serà el protagonista.

AVIVA porta al citat espai municipal, del 13 al 24 de novembre, la mostra “Com es fa un llibre”, que arriba a Burjassot gràcies a la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Una exposició didàctica, pensada per a xiquetes i per a majors, en la qual s’explica el procés de creació d’un llibre, des dels seus orígens fins a arribar al llibre com a objecte.

L’exposició comptarà amb uns visitants d’excepció ja que s’ha convidat a participar en la mateixa als centres educatius de Burjassot que, en el cas d’estar interessats a tenir una visita guiada de la mostra, han de posar-se en contacte amb AVIVA en el 666 469 273 o ben enviant un correu electrònic a aviva@ayto-burjassot.es.

Durant la visita, es podrà conèixer com, des del manuscrit inicial, el llibre va prenent forma fins a convertir-se en la publicació que es pot trobar en qualsevol prestatgeria. Una creació que també s’explica a través d’un quadern d’unes 16 pàgines que els professors poden descarregar en la web de la Fundació per a treballar-ho, d’una manera més específica en les classes.

Aquesta exposició que ofereix AVIVA és una ocasió única de veure el citat procés, de conèixer, de primera mà, com es crea un llibre; un procés que sorprendrà tant a xicotets com a majors.