L’Oficina de Sostenibilitat Local programa una jornada per a conéixer i difondre la instal·lació de plaques solars d’autoconsum domèstiques

14 febrer 2019|Burjassot

Des de 21/02/2019 fins a 21/02/2019

TALLER_RENOVABLES_BURJASSOT
placas solares

L’Ajuntament de Burjassot, des de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dirigida per la regidora de Medi Ambient Lluna Àrias, ha programat una jornada per a conéixer i difondre la instal·lació de plaques d’autoconsum domèstiques. Una jornada que se celebrarà dijous que ve 21 de febrer a les 19 hores, tenint com a punt de trobada el Parc de L’Eixereta. La jornada compta amb la col·laboració de “AeioLuz Evolució Energètica”.

A la mateixa estan convidats a participar els professionals del sector, electricistes, instal·ladors elèctrics…, i les persones futures usuàries d’aquest tipus d’energia, amb la finalitat de donar-los a conéixer aquesta tecnologia de primera mà “i, a més, in situ, en una residència amb una instal·lació fotovoltaica on es poden descriure tots els components físics necessaris per a la transformació de l’energia solar en energia elèctrica útil per a ser consumida pels electrodomèstics de les llars”, tal com han informat des de l’Oficina de Sostenibilitat.

A través del taller, es mostraran noves formes d’aprofitament de l’energia fotovoltaica perquè siga més eficient i, per tant, més rendible. Es veurà un cas pràctic comparatiu per a demostrar els resultats de realitzar una gestió de subministraments energètics abans d’instal·lar, a més de conéixer noves modalitats d’ús, aplicacions, explicar la modularitat de la tecnologia, la seua regularització, etc.

Les energies renovables, especialment la fotovoltaica, són una solució d’estalvi tant per a la ciutadania com parisques pimes del municipi, on aquesta tecnologia representa un increment de la seua competitivitat gràcies a la reducció del cost energètic. A més, contribueixen a lluitar contra el canvi climàtic.